Creatief lichtadvies zet uw realisatie in de schijnwerpers

Reigel Lighting zorgt met maatwerk en originaliteit voor de verlichting van uw ontwerp.
Contacteer ons voor persoonlijk lichtadvies van één van onze lichtarchitecten.

Goed gekozen licht laat uw project schitteren

Bij Reigel Lighting zien wij licht als een verlengstuk van een architecturale creatie. Licht is een belangrijk middel om uw realisatie visueel tot zijn recht te laten komen, zowel bij een renovatie als bij nieuwbouw. Toch zijn velen ontgoocheld over het vaak doordeweekse licht dat wordt voorgesteld. Met een persoonlijk ontwerp maken onze lichtadviseurs het verschil, rekening houdend met de wensen en noden van onze opdrachtgevers. Daarom is het belangrijk dat van bij de start van elk project onze professionals kunnen meevoelen en meedenken met klanten en architecten zodat unieke lichtcreaties kunnen bedacht en gerealiseerd worden.

Ons lichtadvies versterkt uw plan

Bij Reigel Lighting focussen we ons al jaren op lichtadvies. Een team van lichtspecialisten werkt nauw samen met zowel de architect als de interieurvormgever als met de bouwheer en de verbouwer.

Hoe werkt u samen met ons ?

1. Persoonlijke aandacht

U schakelt ons in als klankbord en lichtspecialist voor de besprekingen van uw toekomstige realisaties. Op die manier proberen wij al zo veel mogelijk rekening te houden met uw wensen en kunnen uw ideeën reeds afgetoetst worden door bijvoorbeeld een afspraak te maken in onze showroom. Ook kunnen wij ter plaatse komen kijken om een beter inzicht te krijgen in het vooropgestelde project.

2. Een plan vol vindingrijkheid en emotie

U krijgt van ons een uitgewerkt plan dat niet alleen uw concept 'aan het licht' brengt. Onze verlichtingsstudie is technisch, energiezuinig en scherpzinnig bedacht en creëert de emotie die uw ideeën doet stralen.

3. Unieke creaties

'Vele van onze voorgestelde creaties zijn uniek'

Reigel Lighting werkt met zorgvuldig geselecteerde merken. Daarnaast vervaardigen wij in ons eigen atelier onuitgegeven en unieke armaturen. Hierdoor gaan we voor onze klanten nog een stap verder door het aanbieden van creatieve lichtoplossingen à la carte. Aangezien elke opdracht verschillend is, gaan wij steeds de uitdaging aan om uw verlichting te ontwerpen in het verlengde van het gehele concept.

4. De praktische invulling

Indien u dit wenst, zorgt Reigel Lighting ook voor de plaatsing van het uitgewerkte concept dankzij onze daartoe opgeleide installateurs en gespecialiseerde vakmensen, met kennis van zake van de laatste nieuwe technologieën.

U bent van harte welkom, na afspraak , in onze lichtbelevingsruimte in Merchtem waar u onze verbluffende maar ook realistische lichtcreaties kan komen ontdekken.

5. Tarieven

Lichtadvies

Voor nieuwbouw of verbouwingen
Lichtpunten zijn reeds bepaald
Voorstellen van de armaturen inclusief offerte
Gratis in onze toonzaal.

Ik kies dit

Lichtstudie

Lichtpunten nog te bepalen
Voorstel van de armaturen inclusief offerte
Na een voorschot van 15% op de offerte prijs word intekening op plan en technisch dossier bezorgd.

Ik kies dit

Wat zeggen architecten over ons

'Reigel Lighting ziet elk project als een nieuwe uitdaging. De lichtadviseurs werken samen met mij aan aangename en duurzame creaties. Geen dertien-in-een-dozijn verlichting, maar wel oplossingen à la carte die ik graag aan elke klant laat zien' (Architecte Martine Dressou)

'Ik kan met mijn ideeën steeds terecht bij de adviseurs van Reigel Lighting omdat zij heel beschikbaar zijn en goed kunnen luisteren naar de wensen en verlangens van mijn klanten. Wij delen vaak dezelfde visie en daardoor hebben we in het verleden al vele mooie realisaties opgeleverd.' (Architecte Els Baekelandt)

Werken met ons is zeker zijn van professioneel lichtadvies

Reigel Lighting kent geen routine en gaat voor elk lichtadvies tot het uiterste. Als architect of bouwheer kan u steeds uitpakken met projecten die inspireren en charmeren, daar staan wij garant voor. U staat sterk, want wij geven u :

  • gedetailleerde offertes met foto's van de voorgestelde verlichting
  • een duidelijke keuze voor vernieuwende producten
  • gepersonaliseerde ontwerpen voor uw project